Stap 2 van het aankoopproces: Het zoeken van een geschikte woning



Zodra je een duidelijk beeld hebt van wat je maximaal kunt lenen en hoe het maandelijkse kostenplaatje eruit gaat zien, kun je beginnen met de zoektocht naar de perfecte woning voor jou.

Het zoeken van een woning kun je zelf doen, bijvoorbeeld via Funda, maar je kunt dit ook doen met behulp van een NVM-aankoopmakelaar. 

Door met een NVM-makelaar te bespreken waar je naar op zoek bent en aan te geven wat je wel of juist niet wil, kan er een gerichte zoektocht worden gestart. Door jouw woonwensen te combineren met het grote netwerk van de makelaar, kennis van de lokale markt en de laatste informatie over nieuwbouwprojecten in de omgeving wordt de kans op het vinden van een woning significant vergroot.

Door het onderlinge realtime uitwisselingssysteem van makelaars is uw NVM-makelaar vroegtijdig op de hoogte van de beschikbaarheid van nieuwe woningen, vaak nog voordat de huizen voor het grote publiek op Funda beschikbaar zijn.

Heb je een aantal potentieel geschikte huizen gevonden? Dan is het tijd voor de volgende stap in het aankoopproces!

Tip: Maak gebruik van Social-Media! Steeds meer makelaars zetten hun aanbod op Social-Media kanalen als Instagram en Facebook. Om een idee te krijgen van het aanbod in de buurt kun je naast Funda ook kijken op de kanalen van NVM-makelaars uit de omgeving!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring