Makelaar Noordwijk specialist in huizen

Makelaar Noordwijk ‘specialist in huizen’ is verhuisd naar een nieuwe locatie in Noordwijk.

Langenegger Makelaars is sinds kort gevestigd aan de Prins Bernardstraat 57 te Noordwijk. Om onze huidige en toekomstige klanten beter van dienst te kunnen zijn en wij zijn als kantoor beter zichtbaar, is juist daarom gekozen voor deze locatie, met diverse bekende buurtwinkels in de straat.

Naast onze gebruikelijke dienstverlening waaronder aan- en verkoop, huur, verhuur en taxaties van woningen is een samenwerking aangegaan met Kick Wiegmans Hypotheken. Hiermee heeft het kantoor de totale dienstverlening voor onze opdrachtgevers allemaal in huis.

Paul Langenegger – eigenaar van het makelaarskantoor –  wil zich meer richten op de lokale woningmarkt en het aandeel op de woningmarkt in Noordwijk en omgeving vergroten. Daarbij is de keuze om het kantoor te vestigen op deze locatie de eerste stap. Daarnaast is de samenwerking met een hypotheek-adviseur op hetzelfde adres een extra dienst en een toegevoegde waarde voor cliënten.

Bent u nieuwsgierig geworden of op zoek naar een onafhankelijke en betrouwbare NVM-makelaar of erkend hypotheekadviseur, u bent van harte welkom aan de Prins Bernhardstraat 57 in Noordwijk aan Zee.