Makelaar Noordwijk specialist in huizen

Uw Makelaar in Noordwijk, specialist in huizen legt uit hoe hij uw huis in verkoop neemt.

Voordat ik bij u op bezoek kom zal ik me verdiepen in wat uw huis te bieden heeft, naast dat ik naar de statistieken kijk, kijk ik ook naar de vraagzijde in de huidige markt. Hier hebben NVM makelaars uitstekende tools voor.

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek zal ik uw woning goed bekijken, hierbij moet u denken aan de bouwkundige staat, het opleveringsniveau, de ligging en de mogelijkheden van uw woning. Vervolgens kijk ik ook naar alle juridische aspecten zowel publiekrechtelijk als privaatrechtelijk.

Nadat ik alle aspecten van de woning heb gewogen zal ik tot een waardeoordeel komen. Dit zal ik uitvoerig met u bespreken zodat wij gezamenlijk een juiste vraagprijs kunnen vaststellen. Als u een goed gevoel heeft bij mijn adviezen, gaan we over tot het uitwerken van een officiële opdracht tot dienstverlening.

U en uw woning hebben alle aandacht, Langenegger Makelaars beperkt het aantal woningen in z’n portefeuille zodat u hetgeen krijgt wat u van uw makelaar mag verwachten. Ik werk op basis van no cure no pay, dus geen intrekkingskosten, als u zich niet thuis voelt bij Langenegger Makelaars kunt u kosteloos afscheid nemen.

De presentatie van uw woning is in deze tijd steeds belangrijker, zowel op internet als tijdens de bezichtigingen. Ik word bijgestaan door diverse professionals op het gebied van fotografie, woonstyling en internetmarketing. Bent u nieuwsgierig geworden of u wilt gewoon een betrouwbaar advies over de verkoop van uw woning, neem contact op met Langenegger Makelaars.