Duinroos 61 Noordwijk

Ruim opgezet 2-kamer appartement op de 7e etage in het luxueuze Huis ter Duin complex met zeer ruim terras aan de landzijde, op A1 locatie in Noordwijk aan zee. Het appartement ligt op loopafstand van strand, duinen, winkels en boulevard. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 59 m2 en een terras van 11 m2.

Gemeenschappelijke entree met brievenbussen, videofoon, bellentableau, trappenhuis en liften. Een afzonderlijke berging bevindt zich in de onderbouw.

 

De indeling is als volgt:

entree, ruime hal, een garderobe. De ruime woon/- eetkamer heeft een zeer luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (te weten: inductie kookplaat, elektrische en een stoomoven, koel/vries combinatie, een vaatwasser, Quooker en ingebouwde wasmachine met droogfunctie), vanuit de woonkamer is het terras, van 11 m2, via een schuifpui te bereiken. Dit terras is ook bereikbaar vanuit de slaapkamer. De slaapkamer heeft veel licht en is ruim van opzet, de licht betegelde badkamer is voorzien van een bad/douche, dubbel wastafel en een vrijdragend toilet. Het gehele appartement is voorzien van een eiken vloer, glad gestuukte wanden met inbouwspots, terras met terras verwarming, zeer hoog afwerkingsniveau en de gehele inboedel is ter overname (€ 20.000,–).

Algemene informatie

Het appartementencomplex is omstreeks 1980 gebouwd en verkeert in uitstekende staat van onderhoud, heeft een zeer actieve Vereniging van Eigenaren en een dagelijkse bezetting van een zeer betrokken huismeester.

Duinroos is verbonden door middel van een binnen doorgang naar het naastgelegen Grand Hotel Huis ter Duin. Tegen een gereduceerd tarief kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten van Grand Hotel Huis Ter Duin o.a. beautycenter, zwembad, sauna, bar, restaurants, etc. Tevens bestaat er voor de bewoners van de appartementen de mogelijkheid om lid te worden van Domaine Huis ter Duin. U kunt dan profiteren van de speciale overnachtings- en parkeertarieven voor uw familie en gasten, 10% korting op bestedingen in diverse faciliteiten van het hotel, laundry service, honden uitlaatservice, postservice etc.

duinroos61_59612922

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route
Comments are closed.