Henriëtte Roland Holststraat 31 Noordwijk ZH

In een rustige straat gelegen uitgebouwde tussenwoning nabij het strand, duinen en de Boulevard van Noordwijk aan Zee. Ook zijn de scholen en de winkels (Hoofdstraat) op loopafstand.

Indeling van deze woning

Begane grond, voortuin, entree, hal, meterkast, toilet (vrijdragend), badkamer voorzien van douche en wastafel, provisiekast, ruime uitgebouwde woonkamer, luxe woonkeuken (met lichtstraat) voorzien van diverse inbouwapparatuur. De achtertuin is gelegen op het Zuiden en is keurig aangelegd, schuur en een achterom. Het zomerhuis is thans in gebruik als bergruimte, aanwezig zijn toilet, douche, aansluitingen wasmachine, droger en verwarming door middel van een gevelkachel.

1e verdieping, overloop, CV kast, totaal 4 slaapkamers, twee slaapkamers aan de voorzijde waarvan één met een vaste kast en twee slaapkamers aan de achterzijde. Eén van de slaapkamers aan de achterzijde heeft een wastafel, er is rekening gehouden met de mogelijkheid hier een badkamer te maken (de aan- en afvoer aansluitingen zijn reeds aanwezig).

Bijzonderheden

-Gehele woning voorzien van isolatieglas, verdieping heeft kunststof kozijnen;

-Achtertuin is gelegen op het Zuiden, grotendeels betegeld;

-Alle vloeren zijn voorzien van hoogwaardig laminaat, wanden en plafonds glad zijn gestuukt;

-De woning verkeert in uitstekend staat van onderhoud;

-Complete luxe woonkeuken;

-HR CV installatie.

 

roland-holststraat31_49078164 roland-holststraat31_49078338

 

 

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route
Comments are closed.