Herenweg 22-22a te Warmond

Op loopafstand van de pittoreske dorpskern van Warmond is gelegen een zeer ruime 2-onder-1 kap, bestaande uit een voor- en achterhuis (met aparte ingang, dubbele bewoning is mogelijk) met een zeer groene voor- en zijtuin op het Zuid Westen, 2 ruime bergingen en een grote carport (voor 2 auto’s en ideaal voor eventueel elektrisch rijden). De carport is bereikbaar via het aangrenzende perceel, waar een recht van overpad op rust. De woning is gelegen aan een doorgaande weg, aan de rand van een kindvriendelijke woonwijk en ten opzichte van winkels, scholen, en uitvalswegen naar Den Haag en Amsterdam ook zeer gunstig.

Indeling nr. 22: entree, hal, meterkast en berg- kelderkast, aan de voorzijde een ruime lichte woonkamer (kamer- en suite) voorzien van laminaat vloer en een originele schouw (afgedopt), woonkeuken aan de achterzijde, met nieuw keukenblok, entree naar plaatsje met buiten berging alwaar een aansluiting voor de wasmachine is. Badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.
1e etage: overloop met bergkasten, voor- en achterslaapkamer, slaapkamer heeft een inbouwkast, op de etage zijn aansluitingen voor de telefoon en televisie. Er is centrale verwarming en een nieuwe CV ketel (Nefit HR 2013) met voldoende capaciteit om eventueel zowel het voor- en achterhuis te verwarmen.

Indeling nr. 22a: aparte entree, hal, meterkast, bergkast en toilet, woon- eetkamer met vaste kast, aparte keuken voorzien van keukenblok, gaskookplaat, afzuigkap en koelkast, een enkele deur naar de zijtuin met twee buitenbergingen en een doorgang naar de carport.
1e etage: overloop met een enkele deur naar het dakterras, 3 slaapkamers welke alle een vaste kast hebben, de badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel en aansluiting wasmachine.

Comments are closed.