Offemweg 66 Noordwijk

Het betreft een uniek vrijstaand herenhuis met opslagruimte, een Tuinhuisje, een serre en een zonnige tuin gelegen in De Oude Dorpskern. De Offemweg is een gewilde straat in Noordwijk-Binnen op loopafstand van diverse voorzieningen.

Indeling van deze woning
Begane grond: entree, meterkast, gang, woonkamer en suite met schuifseparatie en vaste kasten, de voorkamer aansluiting voor een houtkachel open haard, ruime achterkamer met een vaste kast. Tussenhal met toilet en fontein, ruime luxe woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, openslaande deuren naar de tuin en een deur naar de serre, de serre heeft een automatisch schuifdak. Deze woning beschikt over een tweetal opslagruimte, één is momenteel in gebruik als berging ten behoeve van de woning, de tweede is voorzien van een eigen CV installatie, heeft een ruime bevloerde zolder en kan goed gebruikt worden als atelier of hobbyruimte maar kan uiteraard ook verhuurd worden als opslagruimte.

Tuinhuisje: een entree vanuit de tuin, hal, toilet, tuinkamer met keukenblokje (veilig geiser, zonder waakvlam), zolder te bereiken met een vlizotrap gevelkachel en een slaapruimte met Velux dakvenster.

1e etage: overloop, aan de voorzijde is een slaapkamer/study met een kleedkamer en een badkamer voorzien van een ligbad en dubbele wastafel . Aan de achterzijde van de eerste verdieping is een zeer ruime slaapkamer met een inloopkast. De tweede badkamer is voorzien van een douche, toilet en een bidet.

2e etage: overloop toilet, CV opstelling, twee ruime slaapkamers met dakkapellen.

Bijzonderheden De woning is gelegen op een tweetal percelen gezamenlijk 390 m2, gebouwd omstreeks 1855 en recentelijk gemoderniseerd met de hedendaagse gemakken. De woning is voorzien van zonnepanelen, hierdoor zijn de energielasten laag. De tuin is gelegen op het Zuidoosten, dus de hele dag zon. De serre heeft een vol automatisch te openen dak voorzien van een zon/- en windsensoren.

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route
Comments are closed.