Rijnstroomlaan 8 te Valkenburg ZH

Modern parterre appartement voorzien van de modernste luxe met een ruime zonnige achtertuin (middag en avond zon) over de volle breedte van het appartement. De berging is vanuit de woning te bereiken, deze is maar liefst 5 meter hoog. Het appartement is recentelijk extern geheel geschilderd en is direct zonder enige aanpassingen te betrekken.

Algemeen
Het betreft een kleinschalig appartementencomplex gelegen aan een doodlopende straat met voldoende parkeergelegenheid. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is keurig verzorgd. De bergruimte is zowel vanuit het appartement als van buiten bereikbaar.

Ligging – bereikbaarheid
Het appartement is zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de toe- en afvoerwegen. De Provinciale weg N206 verbindt Valkenburg met de Rijkswegen A44 (Amsterdam-Den Haag Centrum). Op loopafstand bevinden zich diverse bushaltes, de buslijnen verbinden Valkenburg met Katwijk, Noordwijk, Leiden en Den Haag. Het openbaar vervoer is uitstekend te noemen. U kunt uw boodschappen doen bij de tweetal supermarkten welke Valkenburg heeft, ze liggen op loopafstand. Aan het einde van de doodlopende straat ligt een dat slootje dat in verbinding staat met de oude Rijn. Er kan een klein bootje neergelegd worden (laag bruggetje).

Parkeren
In de directe nabijheid van het complex zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Indeling
Bergruimte (opstelling CV), entree met vaste garderobe, aparte meterkast, gang naar de lichte woonkamer (5.19 x 6.82) voorzien van laminaat, gezellige open keuken met keukenblok voorzien van gaskookplaat, vriezer, koelkast en een spoelbak, vanuit de woonkamer is de zonnige achtertuin te bereiken, deze is keurig aangelegd. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met spiegel en een vrijdragend toilet, de slaapkamer heeft een open vaste kast, aparte kast voorzien van wasmachine aansluiting.

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route
Comments are closed.